Op zoek naar tattoo voor een jaar?

tattoo voor een jaar
Deze tattoos blijven een jaar zitten en verdwijnen dan!
Ephemeral is namelijk een nieuwe vorm van tattoo-inkt. De inkt blijft een jaar op je huid zitten en gaat daarna weer weg. Als je niet de moed hebt om een tattoo te laten zetten voor altijd, is dit een ideale oplossing.
kosten tattoo
Innovatieve tatoeage inkt blijft een jaar zitten, tenzij je m eerder verwijdert WANT.
Maar de inktdeeltjes van Ephemeral zijn zodanig ontworpen dat ze precies na een jaar in een versneld tempo afbreken. Hier hoef je niets voor te doen. Je kunt er zelfs voor kiezen om je tatoeage eerder te verwijderen. Dat is mogelijk dankzij een speciaal ontworpen oplossing die bij deze inkt is inbegrepen. Wij vinden dit een briljante idee. Want dankzij deze briljante tatoeage inkt kan iedereen zich onbezorgd met lichaamsversieringen uitdrukken. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je een ontwerp later niet mooi zult vinden. Want zodra je er genoeg van hebt of de tatoeage niet meer aan je wensen voldoet kun je m gemakkelijk laten verwijderen! Wil je meer weten over deze tatoeage inkt? Check dan hier de website. Zuhre Orhon 16/05/2016. 5 June 2017 900.: Twijfel je over een tattoo?
lettertype tattoo
Deze tattoo-inkt is na een jaar weer weg KIJK.
Misschien ken je iemand in je omgeving of ben je zelf de pechvogel die een tattoo heeft laten zetten en er nu spijt van heeft. De enige manier om daarvan af te komen, is een pijnlijke laserbehandeling. Juist die minder prettige ervaring vormde voor de bedenker van Ephemeral wat heel toevallig kortstondig betekent de reden om een inkt te ontwikkelen die na een jaar weer weg is.
led inbouwspots dimbaar 230v
Een tatoeage voor een jaar? Het kan hier! MonStyle.
Het is een commitment waar je ouders je al vaak voor hebben gewaarschuwd. Waardoor jij misschien een beetje bang bent, dat de tattoo niet voor altijd mooi zal zijn. Wij brengen goed nieuws, met de nieuwste technologie kan je nu dus tijdelijke tatoeage zetten. Bij Ephemeral Tattoo kan je kiezen voor een tatoeage van drie maanden, zes maanden of een jaar.
douchecabine
Handig! Je kan nu een tattoo voor één jaar nemen Beautify.
Goed nieuws, je kunt nu een tattoo voor één jaar nemen. Dus dat kan je over de streep trekken. Tattoo voor één jaar nemen. De tijdelijke tattoo lijkt net echt, maar is na één jaar weer verdwenen. Dit komt door de nieuwe vorm van inkt die gebruikt wordt, namelijk de Ephernal Tattoos inkt.
Twijfel je nog? Neem een tattoo voor 3 maanden, 6 maanden of één jaar! FEM FEM.
Zo hoef jij niet meer te twijfelen en kun je die tattoo eerst eens rustig uitproberen. Het enige nadeel is dat je voor zon tijdelijke tattoo wel een reisje naar New York moet afleggen: dat is tot noch toe de enige plek waar je vanaf volgend jaar zomer zon Ephernal Tattoo kan laten zetten.
Je eerste tattoo laten zetten Tips en advies van de experts!
Voor het laten zetten van een tatoeage is er een officiële regelgeving met betrekking tot de leeftijd. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen niet getatoeëerd worden. Tussen de 12 en 16 jaar heb je toestemming nodig van je ouders of voogd en moeten deze aanwezig zijn tijdens het zetten van de tattoo.
Ephemeral Tattoo: de tatoeage die na een jaar verdwijnt.
Ephemeral Tattoo: de tatoeage die na een jaar verdwijnt. Het laten zetten van een tatoeage is een behoorlijk ingrijpende beslissing: je komt er voor de rest van je leven nauwelijks meer vanaf. Daarom is de Ephemeral Tattoo een goed idee: het betreft een combinatie van speciale gecoate microcapsules met inkt en een goedje waarmee de beschermende coating kan worden verwijderd.
BALLINNN.
Joshua Sakhai, CFO van het Ephemeral, vertelde het volgende: five years down the road, I hope weve substantially dented the tattoo industry, its culture and its future, he said. I hope to see a lot more people with ink. Mocht je dus nog een tatoeage willen laten zetten, maar je bent bang voor de lange termijn: wacht dan nog zon 5 jaar.

Contacteer ons